Duurzaam partnership, dat telt

Met kwaliteit voorop bijdragen in de publieke sector, daar staan we voor. Finanxe Public ontzorgt opdrachtgevers als gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen. Onze finance professionals zijn (direct) inzetbaar voor tijdelijke ondersteuning bij capaciteits- en expertise vraagstukken.


We zien een partnership als meer dan een zakelijke overeenkomst en zijn ons bewust van de waarde van een duurzame relatie. We zijn in staat om verder te kijken dan de korte termijn en investeren samen met onze partners in de toekomst. Dat doen we onder andere door onze professionals te blijven ontwikkelen via de Finanxe Academy en deze daarnaast ook voor onze partners beschikbaar te maken.


Maatwerk
We zien elke procedure als maatwerk. Samen met de opdrachtgever inventariseren we de uitdaging en adviseren waar nodig over de invulling. We vragen veel maar luisteren nog meer en doen geen aannames. Onze finance professionals zijn in dienst bij Finanxe Public, de diversiteit in profielen zorgt er vaak voor dat we vlot kunnen schakelen. Met hun kennis en expertise zijn ze in staat om de inhoud van de opdracht aan te pakken, hun persoonlijkheid zorgt voor een (tijdelijke) waardevolle aanvulling in het finance team.


Finanxe Academy voor partners
De finance professionals in dienst van Finanxe Public kunnen rekenen op een passende leerlijn voor hun ontwikkeling. Dit wordt gefaciliteerd vanuit de Finanxe Academy. Naast dat wij het belangrijk vinden om onze collega’s te laten groeien, willen ook onze partners kennis laten maken het voordeel van de Academy. De verschillende leerlijnen zorgen voor een passende ontwikkeling voor elke financial, van junior tot senior. Op die manier maken we ons samen klaar voor de toekomst.

Benieuwd naar een
partnership met Public?

Wij streven naar een bloeiende publieke sector waar Finanxe professionals vol bevlogenheid het verschil maken.

Contact opnemen met Public